Schrijf je vandaag nog in voor een opleiding!

Of neem contact op voor meer info of advies.

PortLinq verzorgt voor een breed scala aan werkgevers en particulieren al jarenlang de opleidingen op het gebied van met name logistiek, industrie en alle branches daarbuiten die ook met equipment werken. Een werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid van al zijn werknemers en zal daarin moeten investeren om aan de strenge eisen op VGM gebied te kunnen blijven voldoen.

Om werkgevers hierbij te ontzorgen bieden wij een hoge mate van betrouwbaarheid en kwaliteit voor al onze opleidingen. Alle erkende opleidingen die wij aanbieden treft u aan onder het onderdeel ‘opleidingen’.

 

 

Onze ervaren instructeurs (vast en ingehuurd) hebben een praktijkgerichte inslag en zijn uiteraard gediplomeerd en geaccrediteerd.

PortLinq heeft alle benodigde certificeringen voor de industrie en kan daarom de volgende erkende (internationale) opleidingen geven en certificaten toekennen:

– SOG
– IPAF
– BMWT

Om de kwaliteit te waarborgen is PortLinq sinds december 2019 ISO 9001 gecertificeerd!

Sinds mei 2019 zijn wij gevestigd in een pand en bedrijfshal aan de Shannonweg 15, 3197 LG Botlek Rotterdam. Dit pand hebben wij compleet ingericht voor onze opleidingen om zo aan alle eisen te voldoen en onze docenten en cursisten van alle gemakken te voorzien.

In het kantoorpand beschikken wij over 2 moderne leslokalen, 1 examenlokaal en een ruime kantine. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 650m2 plus nog een stukje buitenterrein.
PortLinq heeft permanent equipment tot haar beschikking wat de flexibiliteit ten goede komt.

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om de opleiding bij uw bedrijf ‘incompany’ aan te bieden. Hierdoor bespaart u kosten en kunnen de werknemers in een vertrouwde omgeving en equipment de opleidingen volgen en het examen afleggen.

Indien u nog vragen heeft omtrent het aanbod van de opleidingen, een offerte op maat wenst, een op maat gemaakte opleiding wilt of andere vragen heeft, dan kunt u ons bereiken op 010 – 438 51 78 (optie 2).
Maby of Kimberley van het bedrijfsbureau van PortLinq staan voor u klaar om u verder te informeren.

Een greep uit ons trainingsaanbod